keskiviikko 24. elokuuta 2011

FFFFFFUUUUU...

Välilevypullistuma alaselässä... ensiviikolla magneettikuvaus.

Hermostuttaa ihan hulluna, että tuleeko tästä vielä selkä. Pullistuma on  alimman nikaman välissä ja ei ihmeemmin estä liikkumista. Jomottaa vaan jalkaan lähes jatkuvasti ja painissa huomasi, että jalka ei vaan tottele normaalisti. Nyt se on sen verran arka, että ei enää uskalla painia.

Noh, magneettikuvauksen jälkeen ollaan varmaan viisaampia... tekisi vaan ihan hulluna mieli mennä matolle, kun tällä periaatteessa voisi treenata ihan hyvin, mutta se tuntuu hermostuvan siitä sen verran, että en uskalla riskeerata sitä että treenaaminen loppuisi kokonaan. Pitää varmaan lähteä etsimään paperipussia, kun alkaa kohta hyperventiloimaan (en oikeasti, mutta ahdistaa aika tunteella).

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No jösses, toivotaan parasta. Välilevyn pullistumat ovat kyllä hanurista.

Marko kirjoitti...

Kyllä se ajan kanssa kuivuu. Mulla on kaksi mokomaa alaselässä. Pari kuukautta oli täyttä tuskaa kokoajan ja vaikeutti treenaamista sellaiset 6-10 kk. Sen jälkeen vuosia siten, että kun huomasin että selkä/jalat alkoi jumittumaan, oli vain syötävä pirusti buranaa... Ja bim kolmessa päivässä katosi.
Paini tekee noille vain hyvää, kunhan tosta akuuttivaiheesta pääset eroon. Nimittäin kiertävät vatsa ja selkälihakset tukee sitä selkää ja niiden hyvä kunto pitää selän mahdollisimman vähillä oireilla.
Siis leukaa pystyyn ja odottamaan, että pääsee taas telmimään :)

Kristian kirjoitti...

Kiitos Marko kannustuksesta... himmailen nyt vaan drillaten kevyesti kunnes saan tuomin magneetista ja sitten voi katsoa miten kovaa uskaltaa vetää...

Jos ei muuta niin käyn parikertaa viikossa drillaamassa ristikuristusta mountista, niin tulee ainakin jotain tehtyä ja siinä ei nyt pitäisi selkä lisää viottua..

Marko kirjoitti...

Niin ja Reetta varmaan osaa myös avittaa sua. Mulla on ainakin niska kuntoutunut tosi hyvin käsittelyjen avulla.

Anonyymi kirjoitti...

tsemiä! Kuten juteltiin Konalassa - alku on hankalaa - sitten sen kanssa oppii elämään, kun se asettuu. Nikanmanrusauttajia varoisin ainakin lähtökohtaisesti alkuvaiheessa, niistä (Kiro & napra) vuosien "kokemus". Älä sauno (tosin tapauskohtaista). Toi vie vaan yleensä aikaa, että asettuu. Mulla on selkä yhtä puuta ja ikääkin (sua enemmän:) mutta ei se painia kokonaan estä! Janne