tiistai 30. elokuuta 2011

Magneettikuvaus...

Tänään makasin 20 minuuttia StarTrek putkilossa. Kuvauksessa ei saanut liikkua, joten tuurilleni sopivasti reittä alkoi kutittaa ihan hulluna noin 20 sekunttia aloituksesta. Siinä sitten yritettiin olla kutisematta magneettikuvauskoneen paukuttaessa (kamala meteli, mutta ei tunnu missään - vähän ehkä lämmitti) - kuulosuojaimiin sentään sai valita radio rockia, josta tuli Klaus Flemingin ilta show.

Siinä köllötellessäni, jostain kumman syystä mielessäni pyöri BJJ:n oldschool itsepuolustustekniikat. Niiden parissa 20min meni loppujen lopuksia aika nopeasti.

Huomenna on sitten ortopedin vastaanotto, missä saan kuulla mitä tuolla alaselässä oikein tapahtuu... pitäkää peukkuja.

4 kommenttia:

Peter kirjoitti...

Tuttua settiä, vaikka itse valitsinkin Groove FM:n polven kuvauksen ajaksi.

Mullahan oli myös niskassa välilevynpullistuma, joka aiheutti oikean ojentajan heikentymisen moneksi kuukaudeksi. Lääkäri sanoi, että se välilevystä tursunnut mömmö kyllä häviää ajan mittaan aineenvaihdunnan mukana. Mulla ei tosin ole mitään hajua, että päteekö sama alaselkään. Halusinpahan vähän päteä näin Internetissä.

Toivottavasti selkä paranee pian treenikuntoon!

Unknown kirjoitti...

Kova on peukkujen pito. Kyllä se siitä.

Marko kirjoitti...

Peukkuja kans täältä!
Mä nukahdin tuonne putkeen...

Laabanrotta kirjoitti...

Sairasta touhua tää on, mutta pirun kivaa. Mulla oli kanssa magneetti tiistaina, mutta mun ortopedi on niin hidas, että saan tulokset vasta huomenna. Hyvä että joku pääsi jo piinasta...