torstai 18. elokuuta 2011

#T111 MMA, T112 BJJ, T113SW - Kristian

Jesse lähti tänään venäjälle vetämään seminaaria, joten olin tuuraamassa Metsälässä. Ensimmäisenä oli MMA treenit, jossa vedin "valetudo"-guardia - eli miten pitää suljettua guardia ja siitä triangeli, kun päällä on lyövä kaveri (tätä treenattiin paljon keväällä, kun käytiin Gracie Combativesiä läpi). Lopuksi tehtävä sparria, niin että toinen GNP:äsi guardista ja alla oleva pitää kaveri lähellä ja kaivaa triangelin ja tulihan niitä sieltä. Hyvin oppivat.

BJJ-Treenissä lämmiteltiin ensin halfguardin ohituksilla ja sitten tekniikkana alta saksisweeppi knee shield-halfguardista. Sen perään classico-sweeppi halfguardista ja sitten näiden sitominen komboksi. Loppu sparreissä lähdettiin, siitä että oli alta halfguardista gripit kiinni ja yritettiin hakea tunnin sweeppejä. Oli kiva nähdä, että lähes joka pari onnistui sweepeissä sparrissa.

Lukkopainissa käytiin läpi perus suoraa nilkkalukkoa ja sen epäonnistumisesta siirtymistä toeholdiin. Yritin pitää selän takia sparritaukoa, mutta lukkopainitreeneissä oli jo pakko vääntäytyä matolle. Oli kiva painia kaverin kanssa joka oli harrastanut gregoa. Aika erilaista oli kaverin liikkuminen ja hyvä "horisontaalinen tasapaino".

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niin olit varmaankin Kontulassa, etkä Metsälässä? Ainakin jos Hipkon aikataulut pitävät paikkaansa.