sunnuntai 30. lokakuuta 2011

TImo ja Jesse hakivat kultaa Italiasta...

Timo ja Jesse matkustivat viimeviikolla Italiassa järjestettävään tapahtumaan, missä heillä oli tarkoitus ottaa osaa vapaaottelu light:iin (en ole ihan varma mitä tuo light tuossa tarkoittaa, käsittääkseni päähän lyömisen rajoittamista tms.) ja lukkopainiin.

Vapaaottelu oli eilen lauantaina ja molemmat kaverit ottivat WTKA-järjestön Light MMA:n maailmanmestaruudet. Onnea herroille tänään on vuorossa lukkopaini ja siitä tuloksia heti, kun niitä tulee. Timolla on vauhti päällä. Kaveri täytti 40 ja kävi aiemmin tässä kuussa hakemassa Hapkidon matto ja pystyottelun suomenmestaruudet ja nyt tämä. Ensi viikonloppuna on vielä menossa TaeKwonDon SM-Kisoihin. Hyvä meininki...

UPDATE: Timo eteni lukkopainissa semifinaaleihin saakka, jossa tie päättyi italialaispainijaan toisella jatkoajalla - lähellä oli voitto siinäkin triangeli kiinni ja käsilukko - käsittääkseni kello pelasti kaverin.

Jesse lukkopainin finaaliin inverted heelhookilla. :D

Päivitykset tulee tekstiviesteillä, joten yksityiskohdat hieman hataria. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Jesselle ja Timolle! Kuinkahan vaatimattomien veljesten kävi lukkopainissa? Kisainfoa löytyi muttei tuloksia ... Hyvä kun täältä löytyi jotain.