sunnuntai 6. marraskuuta 2011

#503 BJJ Klubi

Tänään sweeppailtii single leg guardista. Hienosti näytti kavereilla menevän, itsellä oli vähän kuutamolla fiilis ja ajatusharjaili, mutta silti oli tosi hauskaa, kun on mukavaa porukkaa. Jani veti sparrissa minulle hienon sweepin, joka ristittiin sunnuntaisweepiksi.  Tilanne lähti kneeshieldistä, niin että olin stakannun Janin polvet yhteen. Jani teki kyynervarrella sen verran tilaa, että haki butterflyhookin sisään ja kaivoi kädellä oldschoolista tutun otteen jalastani - eli tuollainen oldschoolin ja butterflysweepin risteytys. (Ote ei oikein näy videosta, mutta käsi menee kämmen ylös päin asennossa jalan alta ja ottaa jalkapöydästä kiinni, samanlailla kuin oldschoolista)

Alla video:



Ei ehkä se "high percentage" sweeppi, mitä kannattaa ensimmäisenä hakea, mutta jos osuu tilanne kohdalle, niin vallan mainio. Itselläni oli ainakin aika WTF fiilis, kun olin vastaan ottajana. :)

1 kommentti:

MR kirjoitti...

Uskoakseni seuraava klubi DVD on jo päätetty (Kesting?), mutta ehdotus joskus läpikäytäväksi olisi kyllä Galvaon "Details, concepts & gameplan". Huippumatskua