keskiviikko 4. tammikuuta 2012

#532 SW - Jesse

Hipkon vuodenvaihteen agendassa oli tänään BJJ/SW treenit, jonne marssin jääränä puku päällä, koska herrasmiehet eivät kalsareissa paini.... olin ainoa... joten puolessa välissä taivuin ja jätin takin pois. Tekniikkana avattiin ja ohitettiin guardia ja siitä polvi vatsalle ja far side suora käsilukko.

Sitten sparrattiin viitisen erää. Ensin otin erän Jessen kanssa pukupäällä. Jesse on ottanut kyllä huiman harppauksen teknisyydessä viimeisen vuoden aikana. Muuta porukkaa vastaan on yleensä sellainen olo, että mikäs tässä painiessa, mutta Jesselle ei pysty tekemään mitään. Ero oman pelin ja Jessen välillä on vastaava kuin minä ottaisin 45 kiloista valkovyötä vastaan, jolle on syötetty överit valiumia... Pitää vaan jatkaa oman pelin tiukentamista, sillä Jesse rokottaa samantein, kun tekee pienimmänkin teknisen virheen. Onneksi sentään havaitsen itse suurimman osan mokista ja tietää mihin keskittyä.

Seuraavissa erissä otin sitten vaihtelevasti puvulla ja kalsareissa riippuen kaverin varusteista. Keskityin tekniseen hitaaseen könyämiseen ja ihan hyvin pääsi positioissa etenemään, eteenkin tuo halfguard alkaa olla "se paras positio", joten keväällä aletaan sitten keskittymään selänottamiseen. Muutenkin haluan tuon positiopelin mahdollisimman tiukaksi - old school tyylillä tavoite on, että lopetukset haetaan selästä tai mountista kontrollilla, kun on ensin "tuhottu" kaverin puolustus... ( siinä onkin savottaa loppuelämäksi)

Ei kommentteja: