maanantai 30. tammikuuta 2012

#545 BJJ - Maanantaipainit..

Uskaltauduin Hipkon kisatreeniporukan maananataipaineiksi kutsuttuihin treeneihin. Selkä on alkanut kestämään perussparria jo aika hyvin, kunhan välttää riuhtaisuja ja on itse tarkkana oman meuhkaamisen kanssa.

Alkulämpöina juostiin perusympyrät, jonka jälkeen Jesse-jumppaa - eli ohitustyyppisiä drillejä kaksikymmentä jokaista. Lopuksi 50 kyykkyä, vatsaa, punnerrusta, kyykkyä, vatsaa, kylkeä. Tuli lämmin ja oli kivaa.

Tekniikkana Mika veti suljetusta guardista overhookilla inverted armbar, omoplata ja triangeli, jonka jälkeen kolme varttia sparria viiden minuutin eriä. Lähdin joka erässä alta, koska selkä hankaloittaa vielä ohittamista pystystä. Muutama erä otettiin pysystä, jolloin vedin valon nopeudella guardiin.

Vähän puolustustaisteluksihan tuo menee, mutta jokaisessa erässä pääsin onneksi lopussa päälle - ohitus oli sitten hankalampaa/aika loppui.

Sunnuntain Spin Behind ja Harness Attack olivat ihan helmiä - turasin vain Harness Attackin sillä että en pitänyt sitä taaempaa jalkaa tukena lattiassa vaikka kuinka siitä sunnuntaina paasasin. Tämä johdosta selkä hyökkäys jäi vähän torsoksi ja kaveri pääsi työntämään painon päälleni, ennen kuin pääsin Chair Sittiä väkertämään.

Ei kommentteja: