tiistai 14. helmikuuta 2012

#553 BJJ - Jesse

Lämmiteltiin hyvillä drilleillä, jonka jälkeen katsottiin yhden jalan alasvientiä ja siitä siirymistä kahteen jalkaan. Lopuksi sparria lähdöllä pystystä.

Sparrasin ensimmäisen erän Jessen kanssa ja sehän meni juuri niinkuin odettaa saattaa - yritin olla antautumatta ohituksiin niin helpommin ja ehkä sainkin muutaman sekunnin rimpuiltua kauemmen, joskin Jesse veti "mietin tässä samalla kauppalistaa...kas ulkonakin on kiva ilma" tahdilla.

Seuraavissa erissä oli vastassa vähän kevyempää ja vähemmän paininutta kaveria, joten rullailin keskittyen positiopainiin ja jos osui lopetus kohdalle, niin että ei tarvinnut tehdä töitä, niin nappasin. Viimeisen kaverin kanssa meinasi tosin tulla hiki, kun kaveri ei millään antautunut, vaan kokoajan teki töitä ihan hulluna. :) Kivaa oli.

Huomenna lähden sitten reiluksi pariksi viikoksi reissuun, joten päivitykset on vähän vähemmällä. Olen tosin laittanut ajastuksella tulemaan mielenkiintoisia videoita, joten jos aamukahvilla on tarvetta tarkistaa jotain BJJ-juttuja, niin kyllä täällä varmaan lähes joka päivä jotain katsottavaa on. :) Päivittelen reissusta, jos siellä tulee jotain BJJ juttuja.

Mika lupasi laittaa minulle BJJ-Klubin agendat, niin että ne ovat aina viimeistään lauantaina täällä katsottavissa ja itse olen Klubilla taas 4.3. 

Ei kommentteja: