sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

#563 BJJ-Klubi

Lämmiteltiin Slowrollilla ja selkädrillillä josta nyt video tuossa alla (kun pyydettiin - vähän nolottaa :)). Eli Spinni, turvavyö, kiikkutuoli, perspotku, sprawli-istutus/jalanheittohookki. Tuon drillin videossa pitäisi olla tiukempi (eteenkin sprawli-istutus), mutta kun yrittää puhua samaan aikaan, niin pää ei pysy tuossa korvan vieressä ja teidtenkin ilman puhetta tehdään eikä pysähdellä höpöttämään kokoajan.... (seli seli) :)

Klubilla nuo treenattiin yksittäisinä liikkeinä ja sitten sidottiin tuommoiseksi lämmittelydrilliksi. Tuossa tulee paljon pikku yksityiskohtia mitä en tuossa videossa käy läpi ja tuon drillin tekniikoilla on sitten hyvä viedä kaveria selästä.


  • Eli tuossa on tuo Spinni, jolla pääsee näppärästi kaverin selkäpuolelle, kun kaveri kääntyy kohti.
  • Turvavyö missä "heittäydytään" turvavyöhön, kun kaveri näyttää selkänsä. 
  • Kiikkutuoli, millä haetaan hookit, kun ollaan "hyvällä" puolella turvavyöotteessa (+tuolla voi resetoida ja hyökätä esim bow and arrowilla)
  • Sprawli-istutus/jalanheittohookki, jolla haetaan hookit, kun ollaan "huonolla" puolella turvavyöotteessa


Kannattaa tosiaan hankkia se Ryan Hallin Back Attacks DVD, jos haluaa nähdä miten nuo tehdään "oikein" ja miten noihin sidotaan kaikki hyökkäykset yms. :)

Tekniikkana sitten RNC, eli Mata Leon. Ensin katsottiin perusposturea ja sitten miten se kannattaa ottaa riippuen siitä onko "hyvällä" tai "huonolla" kyljellä.



Sparrit vedettiin tehtäväsparrina selästä - neljä kertaa 5 minuuttia. Huomioina, että edelleen kaverin pakenemisyrityksiin pitää vastata ajoissa ja homma pitää pitää tiukkana. Silmät auki lopetuksille - aukkoja aukeaa RNC yrityksistä kauluskuristukseen, sen puolustamisesta ezekieliin + kimura ja käsilukko on aina käsillä.


Ei kommentteja: