lauantai 10. maaliskuuta 2012

#558 BJJ-Klubi

Lämmiteltiin kevyuellä jumpalla ja spinni, turvavyö, kiikkutuoli - selkäkontrolli drillillä. Katsottiin kiikkutuolilla vaihtoehto polvilleen nousulla ja siitä hookin heitto vauhdissa ja kyljelleen.

Tekniikoina katsottiin DVD:ltä:
18. Kimura to Back - jossa katsottiin selän palauttamista ja kontrollointia Kimura Gripillä
19. Belly Down Control - jossa katsottiin kaverin litistämistä kilpparista, kun on hookit sisällä. Tämä tosin meni ihan hihittelyksi - "onneksi ei ole katsekontrollia, onko sulla munarit vai oletko vain iloinen" yms.

Sparreissa otettiin neljä 6 minuutin erää selästä lähdöillä ja sen jälkeen jäin vielä Tepon kanssa Open Mat:lle sparraamaan yhden erän.

  • Huomioita. kaulusgrippejä pitää puolustaa todella tiukkaan. Alkaa olla vähän vähissä ratkaisut, kun kaveri on selässä ja gripit kiinni. 
  • Kun on itse selässä resetointi pitää aloittaa tarpeaksi ajoissa. Jos antaa kaverille yhtään tilaa rakentaa pakenemista, tulee hommasta kertaluokkaa hankalampaa. Eli heti, kun tuntuu vähänkin, että ei ole hyvässä positiossa selässä, niin ei muutakin uutta kiikkutuolia tms. 
  • RNC kannattaa pitää mielessä kokoajan. Sen saa usein transitioissa napattua. Tänäänkin onnistui kaksi.

Niksulle propsit ääritiukasta Bow n' Arrow:sta oli millisekunneista kiinni, ettei valot sammuneet ja Tommille joka vei minua hienosti Kimura kontrollilla ja lopuksi käsilukko. 


Ei kommentteja: