lauantai 17. maaliskuuta 2012

BJJ-Klubi huomenna ja kylkipäivitys.

Huomenna klubilla katsotaan läpi yleisimmät pakenemiset selästä ja miten näillä tämän kevään jutuilla vastataan niihen. Eli peruspakenemiset ja selänpitäjän virheet, jotka mahdollistavat ne.

Kylki on jo siinä kunnossa, että pystyn hyvin noi näyttämään ja perus drillaamistakin voi jo varmaan kevyseti tehdä - tein tänään jo muutaman varovaisen vatsalihaksen ja katkaravun. Jos ei reuhdo, niin kylki ei riemastu. :)

Kylki on muutenkin "hämärä" aikaisemmin siinä tuntui sellainen pistävä kipukohta tuossa solar plexuksen vasemmalla puolella. Nyt se pistävä kipu on aikalailla kadonnut ja sen tilalla on sellainen laaja arkuus tuossa vasemmassa kyljessä. Maanatain haaveri tapahtui, niin että kaveri rymähti koko painolla kylkeni päälle, kun oli itse kyljelläni kääntymässä poispäin jo sellaisella ajatuksella, että nyt riitti sparri tällepäivälle (=kroppa rentona). Eli olin jo päässäni lopettanut painimisen, mutta enpä sitten ilmaissut sitä kaverille. Oma moka...

Jokatapauksessa rysähdyksessä kuului tuolta torson sisältä hillitön rutina ja rusahdus. Vähän samalla tavalla, kuin selkä rutisee kiropraktikolla, mutta tämä oli huomattavasti rankempi kokomus ja en pystynyt paikallistamaan mistä se tuli. Seurauksena en pystynyt pariin päivään nukkumaan kyljelläni, enkä yskimään. Nyt parin päivän sisällä se lähtenyt parantumaan hämmentävän nopeasti ja tuntuu tuota laajempaa arkuutta lukuunottamalta ehkä jopa paremmalta, kuin ennen tuota rusahdusta.

Voiko kylkiluut mennä jotenkin "paikalleen" tuollaisessa rysähdyksessä??? Hämmentävää...

Ei kommentteja: