keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Musta Vyö...

Jason Scully on lievästi ärsyttävän amerikkalainen ilmaisultaan (huutaa), mutta tässä video tavoitteiden asettamisesta - sangen huvittavia juttuja mutta pohja-ajatus on ihan hyvä.



Sanotaan tässä nyt julkisesti, että kun aloitin BJJ:n viisi vuotta sitten 37 vuotiaana ja kilahdin BJJ:hin, niin tavoitteeni oli saada mustavyö BJJ:ssä ennenkuin täytän 50 (saa nähdä onko ihan toivotonta, mutta jos ei 50:senä, niin sitten ennenkuin henki lähtee). Olen harrastanut kamppailulajeja teini-ikäisestä, mutta olen ollut aikamoinen lajista toiseen loikkija. On tullut treenattua Karatea, Nyrkkeilyä, Thai-nyrkkeilyä, Kick-boxingia, Hokuto-ruy JiuJitsua ja Combat Hapkidoa, mutta mikään laji ei kolahtanut samalla lailla, kuin BJJ. Minusta oli vain kivaa treenata, mutta BJJ on mennyt todella "pahasti" ihon alle ja kun on aina treenannut, olisi hienoa saavuttaa jossain lajissa "opettajan" arvo. Sitten voisi vanhoilla päivillä seisoskella tatamin reunalla kädet vyöllä murahtelemassa ohjeita treenaajille. ;) Pitää alkaa treenaamaan tätä posea

1 kommentti:

siemelinin kirjoitti...

Joskus tuo Scully ärsyttää, mutta sitten taas hoksaan että mieshän on vain aivan täysin ja rehellisesti kilahtanut lajiin. Ja onhan sillä törkeän hyviä videoita taskut pullollaan.

En itsekään reilu vuosi sitten lajin aloittaessani osannut aavistaa kuinka pahasti tähän touhun voi jäädä koukkuun.

Ja tämänkaltaiset loistavat blogit vain lisäävät bensaa nuotioon. Keep it up. Stay strong!