sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

#567 BJJ-Klubi

Tänään käytiin peruslämmittelyiden jälkeen tekniikkana läpi Bow and Arrow kuristusta ja sen yhdistämistä kiikkustuoliin. Tekniikoiden jälkeen yksi kavereista ilmoitti, että jättää sparrit väliin kuin on ajanut partaansa, niin että leuka on auki.... no eipä tarvinnut kuin vilkaista mistä on kysymys. Märkärupihan se siellä rehotti... hetken aikaa porukka juoksi ympyrää pesemässä ja desifioimassa käsiä ja kauloja ja sitten jatkettiin tehtävä sparria selästä.

Laitetaan nyt kertauksena, että jos teillä on MITÄÄN tavallisesta poikkeavaa iho-oiretta, niin käykää näyttämässä sitä lääkärille ja tatamille vasta kuin iho on parantunut. Matolle ei ole mitään asiaa, koska bakteeritulehdukset ovat todella helposti tarttuvia. Märkärupi hoituu yleensä antibioottirasvalla parissa viikossa.

Märkärupi

jos haluaa shokkihoitoa, niin tässä vähän vihaisemmiksi lähteneitä bakteeritulehduksia (staph) Näitäkin on ollut jo suomessa matoilla, mutta onneksi ei epidemioiksi asti.  (Ei kannata klikata, jos on syömässä samalla tai muuten herkkä):
http://www.jiujitsuforums.com/wiki/Staph_Infections

Eli peskää ne puvut treenien jälkeen ja pitäkää ihonne kunnossa... ;)

Ei kommentteja: