keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

#569 BJJ - Thiaguinho Viena

Tänään oli Vienan toiset treenit. Lämmiteltiin aika samaan tyyliin kuin eilenkin ja tekniikkana guardin ohitusta ja polvivatsallajuttuja. Ensin drillattiin "jessemäisillä" drilleillä ohituksia ja sitten mentiin itse tekniikkaan.

Ensimmäisenä tekniikkana kaveri tuli polvi vatsalle ja lähdettiin kääntymään kaverista poispäin aivan kuin annettaisiin selkä, mutta vain sen verran että saadaan sisäpuolen kyynerpää kaverin polven eteen. Siitä sitten nopea katkarapu kaverista poispäin ja single legiin kiinni. Joko selkään tai jos kaveri nousee ylös niin alasvienti.

Toisena tekniikkana kaveri tuli taas polvi vatsalle ja siitä ulkokädellä straightarmia vyölle ja katkarapua + tekninen ylösnousu korkeaan polviasentoon, josta alasvienti nappaamalla nilkan takaa.

Kolmantena tekniikkana jos kaveri siirtyy polvivatsalta mounttiin, niin siitä kädet vyölle ja straightarmia ja katkarapua samaan aikaan, niin että saat vedettyä kaverin perhosguardiin.

Neljäntenä tekniikkana, päällä oleva kaveri ohitti perhosguardin ottamalla ristiin kaverin jalkojen välistä otteen ja sitten smashmursuohitukselle sivusidontaan. Jos kaveri painaa pään maahan niin puolivoltilla toiselle puolella sivusidontaan.

Lopuksi otettiin kaksi erää tehtävä sparria, ensin avoimesta guardista ja sitten mountista. Olin Mikan pari ja kyyti oli kuten tavallista kylmää. :) Kerran pääsin yrittämään mursuohituksesta tuota puolivolttia - fail... Mika pääsi mounttiin, mutta tulipahan testattua.

Selkä on aika kovilla - vähän jännittää miten jaksaa nuo viikonlopun 4-5 tuntiset seminaari sessiot.

Ei kommentteja: