torstai 5. huhtikuuta 2012

#570 BJJ - Thiaguinho Viena

Kolmas treenipäivä Thiaguinhon vetämänä. Hyvät lämmöt ja tekniikkana omoplataa.

Ensimmäiseksi drillattiin omoplata, triangeli, suorakäsilukko komboa, jonka jälkeen tehtiin perus omoplata sweeppiä. Tästä sitten vasta sweeppi, jos kaveri punkesi takaisin ylös ja viimeseksi sweeppi, jos kaveri ei mene tuohon edelliseen.

Lopuksi otettiin tehtäväsparrina suljetusta guardista 10 minuuttia ja avoimesta toiset kymmenen. Viimeiseksi kaksi kolmeminuuttista "täysiä" - ei nyt kuitenkaan ihan täysillä vedetty, mutta hiki tuli silti.

Päivän kohokohdat olivat onnistunut saulosweeppi, Mikan sparrissa vetämä päivän kakkostekniikka, joka meni ajoituksellisesti niin kohdilleen ja Artun butterfly guardin ohitus.

Nyt päivä lepoa, jotta keho palautuu lauantaiksi, jolloin alkaa Thiaguinhon seminaari. Suosittelen tulemaan paikalle - kaveri vetää todella hyvää settiä. Tänään kaveri piti pienen puhuttelun, että avatkaa sitä peliä. Treeneissä ei ole mitään väliä kuka taputtaa ja kenet vaan rohkeasti pitää yrittää päivän tekniikkaa - näin oppii parhaiten.

Kysyin vähän tuosta päivien rakenteesta ja Thiaguinho sanoi, että molempina päivinä vedetään kaksi settiä ja välissä tauko. Lämmittelyt, tekniikkaa ja tehtäväsparrina session tekniikkaa.

Ei kommentteja: