torstai 19. huhtikuuta 2012

#580 BJJ

Käytiin Mikan ja Mikon kanssa Metsälässä sparrailemassa. Lämmittelyn jälkeen vedettiin Mikan kanssa gi päällä pari kymmenminuuttista ja yksi viisiminuuttinen. Karkuun sai mennä kuten tavallista, mutta yritin pitää liikettä enemmän yllä ja olla aktiivisempi. Tuli tavallista enemmän hiki (hehe), mutta tuossa saattaa olla avain homman kehittymiseen.

Analysoin tuossa yön tunteina,  kun ei uni tullut, omaa peliäni.  Olen suuri teknisen jiu jitsun kannattaja - eli tekniikka ja ajoitus ennen voimaa ja nopeutta. Pimeässä makoillessani minulle valkeni, että olen olen vähän mennyt tuon mantran taakse ja käyttänyt sitä tekosyynä passiiviselle makoilulle. Tuossa ei ole oikeastaan kehittynyt kuin puolustaminen huonoissa positioissa.

Sitten vedettiin kalsarit päälle ja hyökättiin vuorotellen Mikon kimppuun, kun hän on menossa kalsaripainikisoihin (NogiBJJ SM:t). Tuo oli varmaan noin kymmeneskerta ikinä, kun vedin ilman pukua. Kivaa oli vaikka hieman hämmentävää, kun grippi-peli on aika erilaista. Välillä mentiin sellaista vauhtia, että mieleen tuli ne vanhat piirretyt, missä on sellainen pyörivä pölypallo mistä näkyy vain käsiä ja jalkoja.   Pukupaini on herrasmiesten hommaa, mutta pakko myöntää että olihan tuo hauskaa hommaa.

Lopuksi vedettiin pieni kahvakuulasetti, jonka jälkeen suht intensiivinen corejumppa kuulan kanssa. Hapotti aika huolella.

Mikolle NorthSouth Choken yksityiskohtia, kun tästä oli puhetta:

Ei kommentteja: