keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Check Mat

Hipko jatkaa Lucion johtamana Check Matin lipun alla. Tässä Timon tämän aamuinen tiedote:

"Pohdimme noin vuosi sitten Hipkon BJJ Mestarin Lucio Linhares kanssa, tulisiko Hipkon kuulua samaan Check Mat tiimiin kuin Lucio. Vuoden harkinnan jälkeen Hipko on nyt liittynyt Check Mat tiimiin. Opetus jatkuu normaalisti. Joitain muutoksia on tulossa jatkoryhmän harjoitteluun ja uutena ryhmänä edistyneet. 


Opetusohjelmia on kehitetty jo pitkään yhdessä Lucion kanssa ja niissä tulee olemaan jotain todella uutta oppimista ja FIILISTÄ TREENIIN. Kerron lisää kun kun muutokset otetaan käyttöön. Check Matista vielä sen verran, että se on tällähetkellä yksi maailman menestyneimmistä tiimeistä. Uskon, että nämä pienet muutokset ovat hyväksi kaikille harjoittelijoille sekä liittävät meidät mukaan uuteen jiujitsu yhteisöön. 


Harkitsin tiimi asiaa pitkään, koska haluan että kaikki Hipkon yhteistyökumppanit ovat alan parhaita, luotettavia ja pystyvät tarjoamaan meille oppilaille/harjoittelijoille aidosti hyviä asioita sekä jakavat yhteiset arvot (kunnioitus, huomioiminen ja läsnäolo) Hipkon kanssa. 


Jiu-jitsun iloa kaikille! -timo 


p.s Muistathan vuoden tärkeimmän seminaariin. Mestarimme Lucion vierailu Hipkossa 21.5 - 2.6. Ole mukana ja opi suoraan mestarilta. Laitan pian lisää tietoa."


CHECK MAT ja Leo Vieira

Ei kommentteja: