sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

#585 BJJ Klubi

Tänään klubilla käytiin läpi viimeinen hyökkäys Ryan Hall:n Back Attack setistä. Nyt on käyty läpi yläkropan hallinta harness otteella, hyökkäsinä Bow n Arrow, Mata Leon, Ezekiel, Kimura ja Arm Bar selästä ja liikkuminen noiden välillä.

Tässä vielä lisäkeinoja kaverin grippien rikkomiseen käsilukossa:



Ensi viikolla katsotaan selän ottoja eri positioista ja sama jatkuu muutaman viikon. Lucion leirin jälkeen siirrytään sitten viimeiseen DVD:hen, jossa käydään läpi selän ottoja alakropan hallinnalla - Ninja Roll tyyppisiä juttuja.

Selkä on taas ottanut kevyen yhdeksän kuukauden takapakin ja pitää mennä huomenna ortopedille ihmettelemään mitä sen kanssa tehdään. Se oli 9 kuukautta mennyt kokoajan parempaan suuntaan ja alkoi olla todella hyvä, mutta nyt ihan puun takaa ilman mitään "tapahtumaa" se on taas kipeytynyt. Hämärää tässä on se, että se ei oikeastaan vaikuta liikkuvuuteen lähes mitenkään se on vaan halvatun kipeä ja säteilee vasempaan jalkaan.

Eniten tuossa harmittaa, että muuten on kroppa paremmassa kunnossa kuin ikinä, mutta typerä selkä estää täysipainoisen harjoittelun.

Ei kommentteja: