torstai 24. toukokuuta 2012

#592 BJJ - Cobra Kai Las Vegas

Tänään tuli taas istuttua 9+ tuntia tuijottamassa PowerPoint esityksiä, jotka kyllä työn puolesta oli todella hyviä, mutta takamushan siinä hommassa puutuu. Muut 10 000 menivät katsomaan Maroon 5:n keikkaa (kiva jos tykkäävät - minä tunkisin mieluummin tikkuja kynsien alle) ja minä suuntasin taas Cobra Kain salille.

Sali oli taas aika täynnä ja tällä kertaa lämmittelin itsekseni pienen hien päälle, kun täällä ei ole tapana paljoa lämmitellä - lähinnä kaverit vähän venyttelevät. Tekniikkana katsottiin samaa avausta kuin edelliselläkin kerralla, käsilukon puolustusta ja polvi keskelle avausta.

Sparreissa Simpson laittoi minulle sopivia vastustajia, jotka olivat suunnilleen samalla vyöarvolla. 4 natsaisesta sinisestä purppuraan. Oli taas hyvä mieli, kun klubilla ja Mikan kanssa drillatut jutut toimivat hyvin ja tuloksena kimura sekä kauluskuristus. Sen lisäksi aiheutin hämminkiä Timon opettamalla yhden käden kimura ja käsihuosuihin gripillä. Hihittelin omaan partaani, että tässä kaksinaismoraalin mahtimaassa kaveri oli varmaan ihmeissään, että mitä tuo vanha kääkkä tunkee kättä minun pöksyihin - noh selvisi sitten sekin...

Viimeisessä erässä tulikin taas lunta tupaan, kun Simpson laittoi parikseni toisen mustavyön, joka taputti minut kahdesti käsilukolla. Taitaa olla ensimmäinen ulkomaan keikka missä ei ole sellainen olo, että tulee täysillä pataan kokoajan (tai sitten ne olivat vain vieraskoreita)

Nyt on Vegasin treenit treenattu ja perjantaina suuntaan kohti Bostonia, missä ensiviikolla jatkuu koulutushommat. Viikonloppuna käyn tosin katsomassa New Yorkissa onko Marcelon salilla Memorial Day viikonloppuna treenejä... toivotaan että pääsisi vielä siellä pyörimään.

4 kommenttia:

sunpoeka kirjoitti...

Onko noista mainitsemistasi yhden käden kimurusta ja "käsihousu" gripistä jotain esimerkkivideoo saatavilla esim. youtubesta?

Anonyymi kirjoitti...

Muistuta minua, kun tulen Suomeen, niin kuvaan videolle.. En ole nähnyt kenenkään muun näyttävän kuin Timo. Varmasti se on vanha juttu, mutta ei ole tullut muualla vastaan.

Kris

Anonyymi kirjoitti...

Yritän vielä selitetään tekstillä. Kun olet northsouth kimura positiossa kimura ote kiinni ja kaveri ottaa esim vyöstään kiinni.

Irrota kaverin ranteesta pitävä käsi ja vie se käsi joka piti kämmen ylöspäin kaverin ranteen yli siitä kohtaa mistä pidit hänen ranteesta kiinni. Syötä nyt vapaalla kädellä kaverin huosun reunus kaverin sille kädelle joka menee kaverin ranteen yli.

Tämä lukitsee kaverin käden todella tiukasti ja sinulla on toinen käsi vapaana, jolla voi tehdä mitä mieleen tulee.

Kris

sunpoeka kirjoitti...

Marko näytti tämän käsihousuun liikkeen perjantaina ja hieman tuntui aluksi hankalalta saada sormet housuun kiinni, mutta otteen saadessa. Käsi on siinä ja pysyy. Helppo viimeistellä kaveri. Kiitos molemmille tästä ;)

-Ale