tiistai 26. kesäkuuta 2012

#607 BJJ - Dynamic Training Centre Marbella

Joogamatoilla nurmelle tehdyn "tatamin" osoittauduttua hieman huonoksi, eteenkin sparraamiseen, päätimme ajaa muutaman kilometrin päässä olevaan Dynamic Training Centreen. Tämä on paikallinen kuntokeskus, jonka yläkerrassa on puntti, tanssi, jooga, ym. -salit ja alakerrassa tatami.

Tällä tatamilla kotia pitää myös Gracie Barra Marbella, jolla on täällä treenit maanantai, keskiviikko ja perjantai. Totesimme pojan kanssa, että nyt lomalla mennään tekemään omaa agendaa, eli espanjalaiset härät saavat riuhtoa keskenään.

Tänään oli lämmittelyksi selkädrilliä:

Spinni, kiikkutuoli, perspotku, niskasmashi ja jalanheitto toiselle puolelle, perspotku, kiikkutuoli.... tätä tehtiin loopissa, niin että tuli hiki.

Tekniikkana otettiin tuohon väliin bow and arrow ja ezekiel. Lopuksi drillattiin vielä huviksi anakondaa, darcea ja 10-finger giljotiiniä.


Perään vielä pari kymmenminuuttista sparria, niin treeni oli siinä. Ostettiin 7. päivän kortti joka maksoi kahden päiväkortin verran, joten nyt on pakko käydä tuolla kolme kertaa viikossa. :)

Lopuksi irvisteltiin vielä muistoksi kameralle - tämä on ollut muutenkin mieleenpainuva reissu, kun täällä totesin ensimmäistä kertaa, että oma poika on mennyt parilla sentillä pituudessa ohi. Itse olen 180cm ja nuori herra pari senttiä pidempi - onneksi minulla on vielä noin 13 kiloa painoylivoimaa :D Hemmetin mainio painikaveri siitä on tullut ja muutenkin hieno nuori mies.

Ei kommentteja: