torstai 12. heinäkuuta 2012

#620 BJJ - Dynamic Training Centre Marbella

Nyt on tullut iltaisin katseltua tuota Rafael Lovato Jr.n Pressure Passing settiä ja tänään mentiin Oliverin kanssa taas Dynamic Training Centreen treenaamaan. Otettiin RLJ:n setistä ensimmäiset tekniikat - eli guardin avaus ja headquarters positioon meneminen (laitetaan polvella painetta kaverin polvitaipeeseen ja hampurilaisote + ohjataan kaverin toinen jalka omien jalkojen väliin ja paino alas ikäänkuin istuisi kaverin nilkalla. Tästä positiosta lähtee kaikki setin ohitukset. Posio on lähes sama mitä olen aina ennenkin käyttänyt, mutta tässä on muutamia pieniä hyviä yksityiskohtia ja sopii minulle hyvin.

Ohitukseksi tästä otettiin X-Pass, jossa uusina yksityiskohtina oli pieni esiaskel edessä olevalla jalalla ja se, että ei yritetällään mennä niin pitkälle, että pääsisi polvi vatsalle vaan jalka tuodaan kaverin lantion viereen ja polvella painitaan kaverin reidestä, niin että kaverilla on vain yksi suunta mennä. Tästä kaverin joko antaa selän tai sivusidonnan.

Tuo Rafael Lovato JR:n online juttu on aika siisti, kun olen jo pariin yksityiskohtaan käynyt kirjoittelemassa kysymyksiä ja RLJ vastaa niihin yksityikohtaisesti vuorokauden sisään. Huomenna aamuyöllä on Live webinaari joka kuuluu hintaan.

Sitten katseltiin huvikseen baseball kuristusta ja paria Caion leirillä ollutta Bow-n-Arrow variaatiota.

Lopuksi sparrattiin suljetusta guardista kolme erää lopetukseen...

Ei kommentteja: