tiistai 24. heinäkuuta 2012

#626 BJJ

Mentiin hyvällä porukalla Metsälään (meitä oli vissiin 15) ja tarkoitus oli drillata paineohituksia tuosta päämaja-positiosta, mitä on tullut nyt lähiaikoina tutkittua. Käytiin läpi X-Pass ja Side Smash ja ajatuksena crosspass - eli sitä ei pahemmin drillattu, mutta todettiin mahdollisuutena.

Sparrissa sitten löytyi muutamia countereita (T-Rex on hyvä reality check kaikille tekniikoille) noihin ja käytiin ne ajatuksella läpi. Todettiin, että grippitaistelu on tässäkin äärimmäisen tärkeitä. Gripit pitää rikkoa ennen ohituksia.


Tässä video mikä kuvattiin sparrien jälkeen noista tekniikoista ja countereista (hiki päässä ja tukka pystyssä :) )



Tässä vielä toinen video noista countereista, johon Rafael Lovato Jr:n kommentti oli, että pitää laittaa tuo polvi kaverin pehvan taakse maahan, ettei jää niin ylös:

http://youtu.be/hxNjFKTULoI


6 kommenttia:

siemelinin kirjoitti...

Keep 'em coming! Itsekin olen pohdiskellut mahdollisia ohituksia tuosta home basesta/combat stancesta, mutta kaveri ehtii yleensä sweeppaamaan. Pitäisi tiedostaa nopeammin ne otteet ja purkaa ne.

Hyvää settiä nämä siis.

Marko kirjoitti...

Kokeiltiin aamulla lisää tota ohitusta ja mulla ainakin aukes vähän enemmän. Eilen ehin kokeilla 2 kertaa... Se kulmaaminen on pirun tärkeää!

Kristian kirjoitti...

Joo, oman lantion paino tulee tuon kaverin päällimmäisen jalan polven päälle ja yläkroppa kauempana olevan olkapään päälle, niin ylhäälle että kaveri ei pääse työntämään päästä tai olkapäistä.

Timo kirjoitti...

Ehdottomasti lisää videoita! Hyvää settiä KIITOS!

Kristian kirjoitti...

No kiva... huomenna tulee sitten lisää. :)

siemelinin kirjoitti...

Otsikolla painikalkkunan tekniikkafileet?