torstai 26. heinäkuuta 2012

#627 BJJ - Ohitustreenit

Mentiin porukalla Metsälään drillaamaan ja sparraamaan noita paineohituksia päämajasta. Tänään lämmiteltiin noilla tiistaisilla (katso video alla - #626) ja drillattiin uusina tuota cross passia ja butt floppia.

Tässä video tämän päivän tekniikoista + bonarina taustaääninä ähisevät kaverit, jotka vetivät kuntopiiriä sparrin päälle (halvatun himourheilijat. :))




Sparrissa taas selvisi grippien rikkomisen ja ajoituksen tärkeys. Side Smash ja Cross Pass on todella hyvä kombo ja Butt Flop ja X-Pass toimivat myös aika hyvin yhteen. Kaikki tosin menee totaalisen pieleen, jos jokin grippi jää rikkomatta tai yksityiskohta tekemättä. Hyvin huomaa drillaamisen tärkeyden - toistoja, toistoja, niin kyllä se siitä.

EDIT:

Tutkin tuota videota lisää ja Lovato ottaa sen päägripin kunnolla ennenkuin heittää jalan yli (tuossa yllä olevassa videossa menee aikalailla "oikein" mutta sparrissa helposti kiirehti jalan heittoa yli ja kaveri sai estettyä omalla jalalla). Tällöin vatsan alla oleva jalka smashäytyy tarpeeksi eikä tule hookkina kiusaamaan tuota jalan yli heittoa, missä itsellä ja muilla oli eilen hankaluuksia. Eli kunnolla etunoja, päästä kiinni ja suoraan kunnon "Shoulder of Justice:seen"



Toinen vinkki oli nilkka gripin rikkominen, eli Lovatolla on versio missä hän kaverin jalan sisäpuolelta repäisee gripin irti ja pitää ranteesta kiinni. Eli polvi otteen sijasta onkin ote siitä ranteesta millä kaveri piti nilkasta kiinni.

Ei kommentteja: