sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Jesse Malmberg sai mustan vyön..

Jesse Malmberg sai tänään Riihimäellä Lucio Linharekselta BJJ:n mustan vyön. Jesse on ollut minulle kaveri ja opettaja, jolta olen ehkä eniten saanut suoraa oppia BJJ:ssä. Erittäin suuret onnittelut Jesselle ja Heracleksen Tapsalle mustista vöistä sekä muille riihimäellä vyönsä saaneille.

Ei voi valittaa, että saa treenata Hipkossa. Jossa meillä on kaksi mustavöistä opettajaa ja kolmas varmaan tulossa jossain vaiheessa. Kaikilla hieman erilainen lähestyminen BJJ:hin.

Timolla on 25 vuoden kamppailulajitaustan pohjalta käsittämätön ajoitus ja murhaava perustekniikka. Timon kanssa painiessa, tuntuu että ei saa mitään tekniikkaan edes aloitettua, kun se on jo nollattu.

Jesse taas on teknillisesti aivan suvereeni. Perustekniikan pienet näkymättömät yksityiskohdat ja new school BJJ - lähtee leg dragit ja berinbolot ja kyky opettaa ne havainnollisesti. Painiessa Jesseä vastaan on aivan hukassa, kun ei tiedä mistä kautta ohitus tulee ja yleensä tietää jo puoli minuuttia aikaisemmin, että kohta taputetaan tiettyyn tekniikkaan ja ei silti pysty tekemään mitään sitä estääkseen.

Näiden kavereiden lisäksi vielä ruskeavöiset MMA fokuksella opettava Marko ja maanantaipainijoita vetävä kisakone T-Rex Toni.

Älyttömän hienoa, että saa opiskella BJJ:tä näiden mahtiopettajien alla - usein jopa kirjaimellisesti.

Kuva: Pete "Ishi" Pelkonen, joka on myös "jiujitsuräätälinä" tehnyt Jessen ja Timon mustat vyöt.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

AAASSOME!

Oikeasti, todella hienoa. Onnittelut Jesselle!