perjantai 3. elokuuta 2012

#632 BJJ - Michelle Nicolini Seminaari

Tänään oli kolmetuntinen Michelle Nicolinin seminaari Hipkossa. Alkulämpöjen jälkeen vedettiin todella paljon tekniikkaa, jotka otin puhelimella talteen. Tekniikka pyöri lähinnä halfguardin ympärillä ja lopussa sparrattiin halfguardista rivipainia.

Pääsin ottamaan pari erää Michellen kanssa ja oli todella hauskaa painia. Neiti on tosella nopea liikkeistään ja oli kivaa jättää voiman käyttö kokonaan pois ja lähteä itsekkin pyörimään ja pelaamaan mahdollisimman liikkuvaa peliä. Uskalsi mennä niskojen yli ilman että tarvitsi pelätä 100 kiloisen järkäleen romahtavan selän päälle.

Kinesioteippaus oli todella myönteinen yllätys. Nuo selän ongelmat (jotka tosin ovat kaiken jumppaamisen jäljiltä aika hyvässä kunnossa), eivät antaneet oikeastaan minkäänlaisia varoitus vihlaisuja ja oli todella hyvä olo kropassa painia...

On ollut vähän puhetta josko Marjaana tulisi vaikka Lucion Seminaarin alle teippaamaan halukkaita... perusteippaus maksaa 15-20e... suosittelen kokeilemaan. Itselleni tuo oli ainakin todella ylläri minkä verran ne auttoivat.

Kivaa oli ... taas.

Ei kommentteja: