torstai 9. elokuuta 2012

#635 BJJ - Ohitustreenit

Tänään mentiin taas Metsälään drillaamaan ja sparraamaan ohituksia. Tämä oli viimeinen treeni missä minä kävin Metsälän vanhalla salilla. Metsälän uusi sali avataan ensi viikolla virallisesti, ja Sunnuntai Klubi saa hieman etuajassa kunnian olla ensimmäinen paikalla vedetty lukujärjestyksen mukainen treeni... :D

Metsälän sali oli muuton takia aika karussa kunnossa. Huonekaluista suuri osa on jo siirretty, peilit olivat kadonneet ja puolet tatamin pehmusteistakin oli jo siirtynyt uudelle salille kuten kuvasta näkyy.


Ei otettu tänään mitään uutta tekniikkaa, vaan drillattiin samat mitkä tiistainakin ja sitten sparrattiin kahden minuutin vetoja lähtien avoimesta guardista (lopetus tai pisteet). Meitä oli pariton määrä, joten yksi pantiin kameran taakse ja tässä vähän koostetta tämän päivän tehtäväsparreista. Päämajan haku on jo helpompaa ja tatamilla nähtiin lähes kaikki drillatut tekniikat. Jos joku haluaa koko videon sparreistaan, niin minulle mailia, niin laitan dropboxiin ladattavaksi.



Katselin nuo sparrit läpi ja yleisinä meille kaikille, että pitäisi hakea sitä etujalan 45 asteen kulmaa aktiivisemmin, niin delariva ei häiritse.

Kädellä nilkasta se toinen jalka nippuun, niin se on helpompi saada jalkojen väliin. Punttiotteella kaverin jalkaa on hankala hallita.

Kun mennään sisään avoimesta guardista, niin kaveri pitää saada ensin selälleen - eli nostakaa siitä lähemmästä jalasta kohti kattoa, jotta kaveri kellahtaa selälleen ja sitten vasta sisään.

Jatketaan tästä taas ensiviikolla...

Treenin jälkeen menin katsomaan uutta salia... "No hyvää päivää, mitkä treenitilat meille tulee!!"... :D


Figh Zone - Tänne tulee vielä häkki... :D


Bushido-sali... kovempi tatami kuin tuolla Figh Zonessa


Suihkut ja sauna ovat aivan mahtavat (saunassa jopa kylmälaukku ja T-Rex)... terassi alakerrassa kuntoilusali kaikenmaailman functional training härpäkkeillä...

Tulee kyllä niin älyttömän mainiot treenitilat... Hipkossa on hyvä olla... :D

Eli tänne mennään sunnuntaina klo 10:30 BJJ-Klubille...



5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköiset uudet tilat. Tekis mieli kyllä testata Hipkoa ja BBJ: tä, ehkäpä vielä joku päivä...

Kristian kirjoitti...

Ei mitään ehkäpä... Tiistaina alkaa reenit, sinne mukaan vaan.

Minun suurin harmitus BJJ:ssä on se että en aloittanut sitä aikaisemmin... :)

Anonyymi kirjoitti...

Kattos nyt, kattelin tuota perusopetus sydeemiä ja harkka- aikoja, niin ei pääsisi kun kerran viikossa...eli kannattaa varmaan jättää myöhemmälle.

Kristian kirjoitti...

Yksi on parempi, kuin ei yhtään ja jos katsot kaikilta kolmelta Hipkon salilta kaikki BJJ ja NoGi mahdollisuudet, niin eiköhän sieltä toinenkin kerta löydy.

Myy telkkari, sillä minä sain kolme tuntia jokaiseen päivään lisäaikaa.

Jos aloitat vaikka vuoden päästä, niin voin luvata että korpeaa ihan tunteella, että ei aloittanut ensi tiistaina. :D

Antero kirjoitti...

eikai tuo saunatonttu ole aina lauteilla? On nimittäin semi-creepy kaveri (BJJ-taidoiltaan)!