keskiviikko 15. elokuuta 2012

#639 BJJ - Timo

Metsälän uusi sali oli tänään ensimmäistä päivää virallisesti auki ja Timo aloitti kolmen viikon cross guard jakson. Lämmiteltiin ja sitten alettiin pyörimään hartian yli cross guardin perusjuttuja. Hyvä tekniikka ja kivaa drillata. Jos selkä olisi aivan 100%, niin tuon voisi ottaa omaan peliin, mutta nyt taidan pitäytyä vähän perinteisemmissä guardeissa.

Nuo inversio jutut menee kyllä drillatessa, mutta jos sparrissa joutuisi toisen stackaamaksi kesken inversion, niin sitten taas maattaisiin kylmäpussien päällä muutama viikko, joten cross guard saa ikävä kyllä jäädä minun ohjelmasta. Pitää käydä sen verran sitä päässä läpi, että osaa sen ohittaa. :)

Kroppa on muutenkin jotenkin ylirasittunut. Onneksi ensi viikolla tulee neljän päivän Brysselin reissu, jonne en ota mitää treenikamppeita mukaan. Hotellihuoneessa voi kalsareissa vetää vähän palauttavaa astangajoogaa, mutta muuten pitää antaa kropalle tuommoinen nelipäiväinen lepohetki. Pitää ottaa Battle Star Galactican viimeinen kausi mukaan, jotta ei kuuppa hajoa huimaan treenitaukoon. :D

Loppusparrit vedettiin ensin kaksi kaksi ja puoliminuuttisesta suljetusta guardista ja sitten yksi erä lopetukseen, joka minulla kesti vissiin reilun kaksikymmentä minuuttia ja loppui sitten treenien loppumiseen... kaverilla oli universumin ärsyttävin hookki joka tuli kokoajan pilaamaan mun jutut... :D Kiva sparri kuitenkin vaikka olinkin ihan finaalissa sen jälkeen.

Ei kommentteja: