lauantai 18. elokuuta 2012

#641 BJJ - Vapaatreenit

Mentiin Metsälän salille aamurullailuille ja vaikka kuullostankin jo papukaijalta, niin ei voi kuin ihmetellä miten hieno tuo sali on. Jos itse miettisin millainen oli "se ultimate" sali missä treenata, niin aika lähellä ollaan. :)

Alakerran funcitional training painotteinen sali. Keskikerroksen Fight-Zone tulevine häkkeineen ja yläkerran Bushido-sali perinteisempään menoon. Hyvä sauna, pukuhuoneet, hierojan tilat, Pro-Shop, aurinkoinen terassi rauhallisella omakotialueella ja älyttömän hyvä porukka treenikavereina. Ei voi valittaa... :)

Tänään oltiin tuolla Bushido-salissa laitettiin ja paikalle saapui Marko, Timo, Jukka, Miska, Kari ja minä, joten saatiin vallan mainiot sessiot aikaiseksi. Muut alkoivat rullailemaan ja minä Kari drillattiin ohitukset pohjille. Tuli käytyä läpi, X-Pass, Side Smash, Cross Pass, Butt Flop ja toreando.

Sitten sparrasin rentoa rullailua Jukan kanssa hyvä tovin ja lopuksi noin kaksikymmenminuuttinen Timon kanssa. Reilu parituntia tuli yhteensä tatamilla könyttyä, jonka päälle vielä saunat ja terassilla hengailu.

Ei kommentteja: