sunnuntai 19. elokuuta 2012

#642 BJJ Klubi

Tänään lämmiteltiin parin viimeviikon perus sweepeillä suljetusta guardista, kun kaveri nousee pystyyn, eli Catucada-sweeppi (sain Caiolta vastauksen ja catucada tarkoittaa englanniksi poke, eli suomeksi tönäisy) ja toisena lämmittelynä vedettiin vanha kunnon hessu hopo.
Tekniikkana katsottiin Kimuraa suljetusta guardista ja tämä tapa ainakin minulle osoittautui todella hyväksi. Lyhyesti selitettynä ei mennäkkää ylös kaverin käden luo vaan tuodaan gripeilla ja polvella kaverin käsi alas sinun luo. Toisena tekniikkana laitettiin tähän vielä pariksi hip bump-sweeppi ja katsottiin "tiiserinä" combon kolmatta jäsentä, eli giljotiiniä.

Lopuksi vedettiin tehtäväsparria viisimunuuttisina suljetusta guardista - sain hessuhopon, catucadan ja kimuran onnistumaan ja sain vastaanottaa kylmää kyytiä Markolta ja itä-helsingin perskuristaja Harri, oli taas tavallisen hankala pala purtavaksi.

Oli todella kivaa ja nyt saa kroppa lepäillä viisi päivää ja parantua kaikista pikkutulehdustiloista yms, kun huomenissa pitää mennä duunireissulle Brysseliin ja paluu vasta torstai-iltana.

Ei kommentteja: