lauantai 25. elokuuta 2012

#643 BJJ - Vapaatreeni

Mentiin Metsälään lauantaiaamun paineille, saunomaan ja teressille hengailemaan. Paikalle saapui hyvä kymmenen kaverin porukka. Minä, Sepi, Kari ja Miska drillattiin ohituksia ja muut sparraili yms. Sitten vedettiin rivisparrina avoimesta guardista pisteet tai lopetus tyylillä.

Tuli taas kaivettua useita huomioita guardin ohituksesta. Tonilta sain hyvää vinkkiä painopisteen pitämisestä. Kun oli päkiöillä, niin jouduin liian eteen ja Toni sai nostettua minut sweeppeihin, eli painoa vähän taaksepäin ja kantapäät maahan, kun pitää basea.

Markon kanssa tuli käytyä läpi vähän minun virheitä crosspassissä - eli pitää saada tiukemmaksi ja sulkea kunnolla tie kaverin polvelta. Tuota pitää drillata paljon, jotta se lähtee kulkemaan.

Miska otti muutamia noita "päänseinäänlyöntisparreja" videolle. Eli yritin ohittaa noilla drillatuilla tekniikoilla ja Toni antoi sopivan progressiivisesti kyytiä. Eli rankaisi virheistä ja painopisteen huonoudesta, mutta ei kuitenkaa tylyttänyt minua "kyykkyyn". Oli hemmetin hyvää treeniä ja videosta näki vielä gaziljoona juttua mikä pitää korjata... lisää drilliä ja sparria.

Tässä video ja kiitos Tonille progressiivisesta vastuksesta:



Reilu pari tuntia tuli taas könyttyä ja lopuksi vielä saunottiin ja istuttiin terassilla auringon paisteessa.

Parhautta....

Ei kommentteja: