sunnuntai 26. elokuuta 2012

#644 BJJ-Klubi

Tänään Metsälän salilla on säpinää, kun jokaisella tatamilla oli porukkaa. Yläkerran Bushido-Salilla oli jotain junnutoimintaa, joten meidät häädettiin keskikerrokseen, jossa Timo ja Jesse vetivät vissiin yksityistuntia, eli matka jatkoi alaspäin kohti Carage-salia.

Täällä ei oltu vielä ennen treenattukkaan ja Tommi ja Marko täräyttivät vielä "Disko-valot" päälle, niin puitteet olivat komeat. Porukkaa oli kuin vilkkilässä kissoja ja tämän päivän agendalla oli Giljotiini.

Omaa keskittymistä haittasi vähän armoton päänsärky, joka oli kyllä treenaamalla itse aiheutettu. Lauantain vajaa kolmetuntiset treenit mistä  puolet sparria oli vetänyt paikat todella hapoille - olisi ehkä kannattanut ottaa vähän rauhallisemmin viiden päivän palauttavan treenitauon jälkeen... No, enpä ottanut ja näin kävi. Periaatteeni on vielä, että en treenaa jos on ollut pakko ottaa särkylääkkeitä, joten nyt piti vaan sinnitellä ja odottaa, että paikat lämpenee ja laittaa kuonat liikkeelle. Onneksi helpotti sparriin mennessä.

Tekniikkana tosiaan Kimura, Hip Bump-sweepin kaveriksi giljotiini, joka treenattiin käsi sisällä versiona. Puku päällä sitä on kyllä aika vaikea kaivaa, joten käytiin läpi bonarina vielä giljotiini Marcelo Garcia tyylillä. Sen lisäksi otettiin vielä giljotiinistä triangeliin siirtymä ja giljotiinistä sweeppi. Vaativat vielä drillaamista, jotta saa sparrissa onnistumaan. Giljotiinin sentään onnistui saamaa.

Sparrit vedettiin tehtäväsparrina ja oli ihan kivaa. Sijoiltaan käynyt sormi "vähän" haittasi grippien ottamista, mutta kiva oli päivän tekniikkaa yrittää hakea. Postuuran rikkominen onnistui aika hyvin, mutta lopetukset olivat kyllä kiven takana.

Taiteellinen johtajamme Urso Branco järjesti vielä loppuun photo-shootin, josta tuo yllä oleva kuva. Nyt aletaan olla kyllä jo aika hämärän rajoilla noissa ryhmäkuvissa, joten parasta ottaa ensi kerralla vähän takapakkia luovuudessa... :D

Kari ja Miska näpsivät sparreista mainioiita kuvia ja ne löytyvät täältä:

BJJ-Klubi 26.8.2012 Kuvat 

Ei kommentteja: