torstai 30. elokuuta 2012

#646 BJJ - Jesse

Käytiin läpi insideout-guardia (eli kun kaverilla on tuplaunderhookit jaloista). Siirryttiin spiderguardiin ja siitä perus sweeppi tai triangeli. Viimeisen Americana tyyppinen kuvio jaloilla ja siitä sweeppi.

Lauantaina sijoiltaan mennyt sormi hankaloitti treenaamista, kun pystyi ottamaan vain etusormella ja paukalolla kiinni, jonka lisäksi saman käden olkapääkin on jotenkin tulehtunut, joten oikealla kädellä ei oikeastaan voinut tehdä mitään.

Ajattelin että alkulämmöissä olkapää rauhoittuisi, kun en ole mitenkään luokannut sitä... se vaan tuli toissa aamuna herätessä hemmetin kipeäksi. Nukuin varmaan jotenkin sen päällä. Toinen mahdollisuus on se, että näin samana yönä unta sparraamisesta Timon kanssa, joten Timo varmaan veti unessa lopetuksen pitkäksi. Tiedä sitten...

Painit oli lähinnä surkuhupaisaa pakenemista yhdellä kädellä, mutta tulipahan edes lievä hiki ja tekniikat oli hyviä + sain linnanmäkikokemuksen Paven vetäessä hätäsektion minulle sparrissa...

Nyt pitää antaa olkapään rauhoittua klubiin saakka, joten lauantain aamusaunat jää saunomatta tälläkertaa - ellei tule ihme paranemista.

Ei kommentteja: