sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hehkutusta.... :D

Joku on varmaan huomannut, että olen ollut suhteellisen innostunut tuosta Rafael Lovato Jr:n Pressure Passing Systeemistä, mutta "päämajaan" pääseminen on ollut hankalaa.

Lovato Jr:n systeemi on siis OnLine web-palvelu, jossa on 1-4 tasoa ohittamiseen videoina, jotka voi myös ladata omalle koneelle. 1. taso on itse päämaja positio, 2. taso ohitukset, 3. taso kaverin pakottaminen halfguardiin ja siitä ohitukset ja 4. taso on lopetukset suoraan ohituksista. Sen lisäksi bonus osuudessa on vielä calf-slicer sarja. Jokaisessa tasossa on 6-10 videota, missä käydään todella yksityiskohtaisesti tekniikat läpi.

Saitilla on myös keskustelualue, missä voi kyselle tekniikoista ja Lovato Jr. on aktiivisesti vastaillut kysymyksiin. Polotin siellä pariin otteesseen tuosta avoimesta guardista päämajaan pääsemisestä ja nyt Herra Lovato Jr. teki videon miten yleisempiin ongelmiin vastataan... aivan helmeä. Olen ollut tässä parin viikon aikana kaikissa videolla esiintyneissä ongelmissa ja nyt on drillattavaa millä nämä taklata.

Aivan helmi palvelu...

http://www.ultimatepressurepassingsystem.com 

Ei kommentteja: