perjantai 7. syyskuuta 2012

Metamoris Pro 14.10

Metamoris Pro tapahtuma San Diegossa 14.10 lupaa aika huimia super-otteluita. 20minuutin erä - Submission Only. Awesome!

Ryron Gracie vs. Andre Galvao, oma veikkaukseni tästä on, että ottelusta tulee "tasapeli". Normaalissa IBJJF ottelussa Galvao todennäköisesti voittaisi samantein, mutta Ryron on kuulemma hankala lopetettava. Saa nähdä miten käy.

Marcus Buchecha vs. Roger Gracie, veikkaan että tämä menää Rogerille. Bucheda on todella liikkuva kaveri, mutta pelaa aika irtonaista peliä. Jos Roger saa hyvät gripit, niin veikkaan perinteistä ristikuristusta mountista.

Jeff Glover vs. Caio Terra, Tämä meni viime kerralla Gloverille hiuksen hienosti, mutta nyt on kyseessä 20 minuutin erä ilman pisteitä. Molemmat ovat todella teknisiä kavereita, mutta luulen että Terran cardio vie tässä matsin Caiolle.

Kayron Gracie vs. Rafael Lovato Jr. Keyronista en tiedä oikeastaan mitään, mutta hauska nähdä pääseekö Lovato Jr. käyttämään ohituksiaan. Kaverilla on vain tapana aina vetää guardiin, joten katsotaan mitä tässä käy.

Ei kommentteja: