maanantai 8. lokakuuta 2012

#666 BJJ-Maanantaipainit

Nyt osui sopiva järjestysnumero tämän päivän treeneille. Sen verran belsepuupin esikartanoista oli meno, noin kardion kannalta. Sen kunniaksi...

Maanantaipainit ovat Hipkon kisatreenit, jotka vetää yleensä Toni "T-Rex" Haanpää. Tänään alkulämmöt ja tekniikat veti Mika, joka väitti niitä leppoisiksi.... ei ollut. Hiki tuli niin, että puku oli läpimärkä jos ennen tekniikkaosuutta.

Perusjuoksujen, katkarapujen ja muiden liikkumisharjoitusten jälkeen vedettiin lihaskuntoliikkeitä kahdenkympin settejä, niin että kaikki sai valita liikkeen. Älyttömän hyvä lämmöt vaikka rankahkot olivatkin - kroppa tuntui tosi hyvältä lämpöjen jälkeen.

Tekniikkana vedettiin pari sweeppiä half-spiderguardista - hyvää settiä tämäkin. Sitten T-Rex saapui paikalle ja ilmoitti, että nyt aletaan töihin.

Ensin vedettiin monta 30sek vetoa 30sek tauoilla eri positioista - haettiin lopetusta tai pisteitä guardista, half-guardista, sivusidonnasta jne. jne.

Sitten kaksi minuuttisia ja lopuksi kymmenen minuuttia muu porukka juoksi ympyrää kahden parin ohittaessa guardia keskellä, niin että kaveri vaihtui aina juoksijoista.  

Puolentoista tunnin jälkeen suussa maistui sappinesteet ja portaita pukkariin noustessa mietiskelin base-campin perustamista ensimmäiselle porrastaseteelle - josta olisin vasta aamulla jatkanut kiipeämistä.

Älyttömän hyvä treenit ja pitää ihmetellä huomenna miten nopeasti kroppa palautuu tälläisestä tahdista, josko tämän voisi ottaa joka viikon settiin.

Ainiin siitä tulikin mieleeni. Speciaali shout out serkulleni Maxille, joka on menossa tänään Tukholmassa Fight Zonen (Check Mat) salille ensimmäisiin BJJ-treeneihinsä ikinä....

Ei kommentteja: