torstai 11. lokakuuta 2012

#668 BJJ - Jesse

Torstaitreeneihin Kontulaan... Lämmiteltiin ympärijuoksulla ja Jessen perusseteillä ja tekniikkana katsottiin sivusidonnasta punttinyppäksellä halfguardiin palauttamista ja siitä ensin guardiin.

Seuraavaksi samalla aloituksella deep halfguardiin kahdella eri tavalla ja lopuksi katsottiin deep halfguardista Jeff Gloverin DVD:ltäkin tuttu etukautta puikkaus darceen tai selkään.

Sparreissa yritin päivän tekniikkan n kertaa, mutta onnistui turaamaan sen joka kerta niin, että kaveri lössähti päälleni sivusidontaan ja siitä alkoikin taas kauhea äheltäminen takaisin parempaan positioon - muutenkin yrittelin kaikenlaisia uusia juttuja mm. Massimon puolustamista.

Omaan mentaaliseen muistikirjaan merkintänä, että Jörgen "Hollywood" Reinholmin northsouthiin ei pidä jäädä hetkeksikään, sen verran näppärästi tuo kyseinen pakeneminen lähtee. Hyvänä esikuvana minullekkin, että pakenemisia lähdetään tekemään heti - ei vasta sitten kun kaveri on asettautunut hyvin positioon. Omana pahana tapana, on laiskasti odottelemaan, että kaveri antaa tilaa ja vasta sitten lähteä pakenemaan.

Tommin kanssa taas ei pidä jäädä Kneeshieldiin eheltämään - pitää keksiä jokin plan B... joka ei ole 50/50.... ;)

Hullun kivaa oli ... taas.

Ei kommentteja: