sunnuntai 21. lokakuuta 2012

#675 BJJ-Klubi

Hipkossa oli tänään syysloma, mutta Klubi ei koululomia kumarra, joten ängettiin silti salille. Nikita lupautui keymasteriksi ja saapui kahta vaille treenin alku - vähän alkoi jo ovella odotellessa jännittämään saadaanko ovia auki, mutta Niksuveti vain tehokkaalla JIT-ajattelulla. Kiitos siitä. :)

Porukka hajaantui kahteen ryhmään, perussunnuntaisettiä vetävään ja sitten Lucion perustekniikka 1-20:stä kertaaviin, joiden vyökoe häämöttää Lucion seminaarissa.

Vedettiin vähän kevyempi lämmittely ja lämmiteltiin vielä viimeviikonlopun käsilukkopuolustuksella.

Uusina tekniikoina katsottiin triangelin puolustus riippuen siitä missä käsi on. Näistä ensimmäinen osoittautui todella toimivaksi loppusparreissa, mitkä aloitettiin triangeli kiinni.

Toisena puolustettiin omoplataa ja tämäkin oli toimiva tekniikka, joka myös koeponnistettin loppusparreissa aloittamalla suoraan omoplatasta.

Viimeinen erä vedettiin sitten lopetukseen tai siihen kuin treenit loppuivat klo 1200. Itsellä loppui aika, mutta Kari ja Oliver vetivät aika eeppisen yli 20 minuuttisen erän, jota oli todella hieno katsella. Molemmat hakivat aktiivisesti lopetuksia, mutta eivät jäkittäneet yhtä juttua, vaan lähtivät hyökkäämään tai vaihtamaan parempaan positioon, jos ei lähtenyt "riuhtomatta".

Ei kommentteja: