keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Gi Arvosteluita ja välikokoja

Oli jokin aika sitten Tommin kanssa puhetta listasta Gi valmistajia. Törmäsin tälläiseen saittiin http://gireviews.net/ ja tuolta löytyy aika kattava lista valmistajista ja paljon arvosteluja puvuista. Itselläni oli aikoinaan ongelmana perinteisten valmistajien (Atama, Koral, Vulkan) kanssa, että pitkä raajaisena osuin aina A2:sen ja A3:sen väliin. Eli A2 oli torsosta sopiva, mutta liian lyhyet hihat ja A3:ssa oli sopivat hihat mutta puku oli muuten säkki.

Shoyoroll:lta tuli sitten välikokoja ja minulle sopivimmaksi osoittautui A3Slim joka on kapemmalla leikkauksella oleva A3. Shoyorollin ongelmana on vain heidä totaalisen idioottimainen tapansa tehdä vain rajoitettuja määriä jokaista mallia, joten jos haluat puvun, sinun pitää olla valmis suomen aikaa keskellä yötä paniikin omaisesti viiden minuutin sisään onnistua moinen tilaamaan. Onnistuin tässä muutaman kerran, mutta sitten paloi käpy.

Nykyään noita välikokoja on onneksi monella valmistajalla, kuten Tatami, Origin, Inverted Gear ja muutamat muut ja voihan sitä aina teettää itselleen juuri sopivan, jos ei muuten löydy.

Ei kommentteja: