perjantai 14. joulukuuta 2012

#712 BJJ - Pikkujoulut

Tänään oli Hipkon perinteiset BJJ-pikkujoulut. Homma alkoi klo 1700 kevyillä alkulämmöillä, hipkon Garage-salissa ja sitten laitettiin musa "täysille" ja diskovalot päälle ja alettiin sparraamaan ilman kelloa. Vaihdeltiin paria, kun siltä tuntui... hmm... eli siis BJJ Pikkujoulu-Disco - vapaa haku. :D Siinä vaiheessa repeilytti aivan tunteella, kun painiessa Tommin kanssa laulettiin täysillä KISS:n I was made for loving you:n kertsiä. hehe..

sparrasin ensin Tommin kanssa mukavan varttitunnin teknistä rullailua - kokeiltiin puolin toisin kaiken maailman uusdempia tekniikoita.

Seuraava erä meni sitten Panun kanssa rullaillessa ja varmaan reilu vartti myös. Kivaa oli kun ei oltu varmaan vuoteen (?) sparrattu. Sitten sparrasin Villisian kanssa, joka teloi harmillisesti polvensa jokin aika sitten ja oli nyt polvituen kanssa fillistelemässä. Rullasin supervarovasti pitäen silmällä kokoajan Tonin polvea - olisi tullut supermorkkis jos olisi turannut sen jotenkin, mutta todella mainiota että pääsi Tonikin matolle.

Sitten erä Karin kanssa joka meni ihan Lovatteluksi - Kari veti kyllä muutaman hyvä deephalfgurd killerin, joten halfguardista ei pahemmin päässyt mitään alta tekemään. Päältä sitten keskityin käsitriangeleihin.

Pikkujouluihin kuuluu perinteenä myös, että kaikki tuo jonkun pienen lahjan, jotka sitten laitetaan isoon koriin mistä sitten kaikki voivat noukkia jonkin toisen tuoman lahjan. Tänä vuonna nähtiin konvehteja (kiitos :), mielenkiintoisia suolasirottimia. Viereisessa kuvassa näkyvä "kardionaamari" ja paljon muuta huvittavaa ja hyödyllistä.

Sitten pidettiin snadi tauko ja Timo vei ensin Miskan ja sitten Suvin yläkerran tatamille vyökokeeseen, jonka jälkeen alakerrassa piiskattiin kaksi uutta sinivyötä. Äärionnittelut Miskalle ja Suville. :D

Tämän jälkeen sparrasin vielä Ishi-Peten kanssa muutaman erän ja sitten mentiin saunaa... tai yritin mutta siellä oli ukkoja kuin sardiineja purkissa, joten menin hetkeksi hengailemaan Macaco Branco kauppaan alakertaan.

Sitten saunassa olikin jo seisomapaikka vapaana ja suihkun jälkeen tatamille hengailemaan ja puhumaan levottomia. Illan päätteeksi heitin autollisen porukkaa vielä keskustaan jatkoille ja itse painelin vegemestan kautta kotiin. Kameraa ei ollut mukana, mutta kuvasin parilla paikalla olleella järkkärillä, joten kuvia varmasti ilmestyy myöhemmin. Ainoa kuva mikä oli julkaistu tämän kirjoittamisen aikaan - oli Karin kardionaamari. :D EDIT: Minnan ottamat kuvat maanantaipaineissa facebookissa ja muutama lisätty tähän.

Ei kommentteja: