sunnuntai 16. joulukuuta 2012

#713 - BJJ-Klubi

Lämmiteltiin perusetillä ja sitten katsottiin tekniikkana superman pakeneminen, joka näytti toimivan sparrissakin samantein, kun Teppo linkosi minut samantein mountista butterfly-guardiin. Seuraavina tekniikoina käytiin vielä Americanan, ja suoran käsilukon puolustaminen mountista. Käsilukossa kolme varianttia, riippuen siitä missä vaiheessa "herää" puolustamaan.

Loppusparrit vedettiin mountista ja on se vaan tuulinen paikka olla päällä. Kerran sain arm triangelin kiinni ja pöhkönä luovutin liian nopeasti, kun kaveri sanoi että ei olisi enää pitkään sinnitellyt. Tuosta on tulossa lempi lopetukseni.

Tuossa alla kyselin ensivuoden toiveita klubille ja toiveena oli pystyä. Suosittelen menemään lauantain heittopainisessioihin, missä Hipkolaiset treenaavat Judokoiden kanssa. Itsellä on selässä sen verran kilometrejä (lievä pullistuma, muutama kuluma ja pari madaltumaa), että alasvientitreenien jälkeen menee aina pari päivää jääpussien kanssa. Eli ehkä seuraavassa elämässä, minusta vielä tulee heittokone. Nyt vedän guardiin.. tai old school double leg lähtee ihan ok... ja single leg... osotogarikin jotenkin....  :)

Ei kommentteja: