sunnuntai 6. tammikuuta 2013

#722 BJJ Klubi

Tänään oli klubilla varmaan ennätysporukka (ryhmäkuvasta oli lähtenyt osa porukasta suihkuun), koska treenien lisäksi oli luvassa muutama graduointi ja mikäs sen mukavampaa kuin taputella kavereita hyvästä työstä vyöllä selkään.

Lisää kuvia graduoinnista löytyy Hipkon facebook sivulta.

Itse treenit käytiin halfguardia tutkimalla, eli drillatiin muutama erilainen kneeshielillä underhookin kautta lähtevä sweeppi ja sitten sparrattiin tehtäväsparria kneeshieldistä.

Sparrit meni pääsääntöisesti hyvin ja löysin muutaman paikan mitä pitää työstää. Tuomas niittasi minut halfguardista tonttiin selälleen sen verran tehokkaasti, että ei paljoa pystynyt kuin vikisemään ja en ollut vähään aikaan joutunut tuota puolustamaan, niin työkalut olivat teroittamatta. Kaivoi vastapuolen underhookin ja sieltä vielä syötti lapel:n toiselle kädellä pään taakse. Sitten puolustettiin braboa aika pitkään ja lopuksi jäin vielä kimuraan. Eli pitää tuöstää tuota, kun tulee iso ukko halfguardiin ja niittaa selän lattiaan. (oma vika - mitäs annon cross facen)

Graduoinnin jälkeen kävin vielä sivukuristamassa uudet sinivyöt... tai yksi ezekiel ja muut sivukuristuksia, kun kaverit puolustivat ezekieliä. Meinasi tosin käydä hullusti, kun lähdin laiskasti painimaan ja kaveri tuli toreandolla ohi. Hetken ajattelin, että noh palautan tästä halfguardiin, mutta perusteet oli drillattu niin hyvin, että sivusidonta oli todella tiukka ja kaveri oli americanassa kiinni samantein - kauhealla rimpuilulla selvisin siitä vain joutuakseni puolustamaan käsilukkoa. Onnistuin ja pääsin päälle ja siitä ohi ja sivukuristus. :)

Ei kommentteja: