keskiviikko 16. tammikuuta 2013

#731 BJJ - Marko

Oliverilla on keskiviikkoisin Timon vetämät Taekwondon ylempien vöiden treenit Metsälän salilla samaan aikaa kuin BJJ:n perusteet, joten päätettiin yksinkertaistaa logistiikkaa ja mennä samaan aikaan treeneihin. Minä suunnistin siis BJJ:n perusteet tunnille. Sain houkuteltua pitkäaikaisen Facebook kaverini, johon aikoinaan tutustuin Lucion kautta mukaan tunnille ja olikin mahtava nähdä Ahoura mukana tatamilla vääntämässä. :)

Peruslämpöjen jälkeen kerrattiin mountista pakenemiset ja päivän tekniikoina oli sweepit guardista. Katsottiin läpi kimura-sweeppi, saksi-sweeppi ja heiluri-sweeppi.

Lopuksi sparrattiin rivisparrina suljetusta guardista pisteet tai lopetus. Kivaa oli. Treenin jälkeen menin yläkertaan vielä katsomaan hissukseen TaeKwonDo treenien viimeistä varttia. Olipas hienoa katsoa perinteistä kamppailulaji treeniä, missä hiottiin perustekniikkaa. Huuto ja energiaa oli niin että meinasi ikkuna lentää tönöstä pihalle. Hyvän meiningin olivat Timo ja Hannu saaneet aikaiseksi. Kaiholla muistelin niitä aikoja, kun vedettiin yakutsukia rivissä puvun hihat paukkuen. :)

1 kommentti:

timppa kirjoitti...

Se on mahti fiilis, niin ku juteltiin, että ku hihat paukkuu, kova huuto ja kaikki tekee samaa likkettä