perjantai 18. tammikuuta 2013

#733 BJJ - Michelle Nicolini Seminaari

Tänään oli kolmen tunnin Michelle Nicolini seminaari. Alkulämmittelyn jälkeen käytiin läpi toreandoa ja "ulkoa ohittamista" eri gripeillä ja tehtiin paljon tehtävä sparria eri gripeillä.

Tekniikkana katsottiin spider-guardista siirtyminen single leg x-guardiin ja siitä sweeppi, josta suoranilkkalukko. Seuraavaksi sweepattiin toiseen suuntaan ja siitä toehold, kneebar tai selän otto (riippuen vyöasteesta).

Lopuksi laitettiin portugaliin lähtijät tatamille ja vartin erä  niin, että kokoajan tuli tuoretta ukkoa päälle - eli ns. sharktank. Sen jälkeen vielä sparrattiin useampi kuuden minuutin erä. Pääsin viimeisessä erässä painimaan Michellen kanssa ja taas pitää vain todeta, että todella kiva vetää tuollaista reipasta tekniikkan pyörintää ilman mitään rykimistä ja reuhtomista.

Todella hyvä seminaari ja suosittelen kaikille käymään Michellen seminaarissa jos osuu kohdalle. Seuraavaksi Nicolini menee Forssan Kamppailijoiden salille vetämään seminaaria 21-22.1 2013. Helsingistähän sinne ei aja kuin reilun tunnin, joten sinne vaan. :)

Ei kommentteja: