sunnuntai 24. helmikuuta 2013

#746 BJJ-Klubi

Tänään oli hiihtolomasta riippumatta tai ehkä sen takia salin täydeltä porukkaa... kiva kun käytte. :) Käytiin läpi edellisistä, X-Pass, Crosspass, Sidesmash ja otettiin uutena Buttflop-pass ja sen muutama variaatio.

Lopuksi tehtäväsparria päämajasta - pisteet tai lopetus. Oli kiva sparrailla ja Villelle kiitos, kun sain jumpata postuuraa päämajassa kuntoon. Ei pidä nojata liikaa eteenpäin ja paino tilanteen mukaan kantapäillä, kuten Tonikin aikoinaan huomautti + enemmän lantiolla painetta, kuin yläkropalla. Tuo ei vaan tule esiin, kuin noiden väkevämpien herrojen kanssa, jotka ottavat kauluksesta kiinni ja sitten mennään etukautta kuperkeikkaa, jos ei ole tasapaino kohdallaan.

Löysin videon, missä Lovato opettaa tämänpäiväisen Buttflop-ohituksen ja Weave-pass:stä Side Smashiin jota käytiin viimekerralla läpi (alussa on jotain mainosmateriaalia - kelatkaa yli) - kannattaa katsoa jos käytte klubilla näitä treenaamassa:



Tuossa vähän mallia miten Lovato ohittaa, mukana myös tämän päiväinen Butt Flop ja paljon mitä on tulossa:



ja lopuksi vielä bonuksena video missä Lovato sparraa Marcelo Garcian kanssa:

http://youtu.be/ooVzr0XXXR8

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuosta saa kipattua kaverin selälleen jos painoa pistää kantapäille? Vai tarkoitatko että paino kantapäillä, mutta ylävartalo edessä?

Kristian kirjoitti...

Joo ja ei... tuo oli enemmän ajatuksena itselle. Itse asiassa se on painoa enemmän keskelle ja painetta lantiolla eteenpäin tilanteen mukaan. :)

Todella vaikea selittää, koska niinkuin noista Lovaton videoista näkee, päämaja on kaikkea muuta kuin staattinen positio. Eli töitä pitää tehdä kokoajan ja rummuttaa eri ohituksia. Sen tasapainon oppii vain tehtäväsparraamalla hyviä kavereita vastaan.