keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Hipkon ystävänpäiväviikon tarjous...

1. Kutsu kaverisi treenaamaan Kaverisi ja perheenjäsenesi voivat tutustua täysin maksutta ja sitoumuksetta kaikkiin Hipkon tunteihin koko sydänviikon ajan.

2. Kaverisi treenaa maksutta maaliskuun loppuun Jos kaverisi tekee 6 tai 12 kk Hipko-sopimuksen, joka on päivätty Hipkon sydänviikolla, saa hän treenata maksutta maaliskuun loppuun asti, eli ensimmäinen maksu lähtee vasta huhtikuulta (1.4.)

3. Saat maksuvapaan kuukauden per kaveri Kirjoittakaa kaverisi sopimuksen ”Mistä kuulin Hipkosta?” -kohtaan sinun nimesi ja teksti ”Sydänviikko”, jolloin saat palkinnoksi yhden maksuvapaan kuukauden jokaisesta treenin aloittaneesta kaverista.

Tarjous uusille oppilaille! Tule tutustumaan maksutta ja sitoumuksetta koko sydänviikon ajan Hipkon kursseille, vaikka sinulla ei olisi Hipkossa treenaavaa kaveria. Jos otat kaverin mukaan, koskee ylläoleva kampanja myös sinua: saat maksuttomia treenikuukausia jokaisesta tuomastasi kaverista!

Tehtyäsi päätöksen jatkaa harjoittelua sydänviikon aikana, treenaat maksutta maaliskuun loppuun, jonka ajaksi tarjoamme lisäksi täyden tyytyväisyystakuun: jos et ole tyytyväinen, Sinun ei tarvitse jatkaa jäsenyyttäsi eikä maksaa mitään.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi s-postitse info@hipko.fi tai puhelimitse 050 590 3905 (ma-to 11-15.30). Hipkossa voi treenata kahdeksaa erilaista itsepuolustus- ja kamppailulajia sekä parantaa voimaa ja kestävyttä monipuolisella valikoimallamme tehokkaita kuntotunteja. Kaikki samalla maksulla! Aloittaminen on helppoa.

http://www.helsinginitsepuolustuskoulu.fi/site/sydaenviikko/

Ei kommentteja: