keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

#760 BJJ - Timo

Tänään kerrankin ehdin Timon keskiviikkotreeneihin. Lämpöjen jälkeen drillasimme pakenemiset halfguardista hyvällä drillillä. Toinen avasi guardin ja eteni halfguardiin, joska palautettiin ensin guardiin ja siitä overhook, josta vapaa valintainen hyökkäys.  Seuraavan sama aloitus, mutta sweepattiin mounttiin ja siitä lopetus.

Sparrit lähdettiin suljetusta guardista. Tommin kanssa oli hauska pyöriä pitkästä aikaa, mutta aika loppui typerästi.. Seuraavassa erässä lähdin Karin kanssa alta, josta käänsin halfguardin kautta päälle ja lopuksi sivukuristus. Siirryin Karin guardiin josta Kari vetäisi mainion viidenkympin sweepin ja siitä tiukkaan mounttiin. Kello pelasti minut Karin sivukuristukselta. :)

Tepon kanssa pääsin kuittaamaan edellisen erän viidenkympin sweepin, joka pitääkin ottaa taas työkalupakkiin - sen verran näppärä sweeppi. Hauska erä Tepon kanssa, kun jahtasin lopetusta, mutta en päässyt hyvän puolustuksen läpi.

Viimeinen erä Rising Star Tomin kanssa joka on kyllä niin halvatun liukas - ihan kuin saippuan kanssa painisi. Kaverilla riittää virtaa ja sitä ei meinaa millään saada pysymään paikallaan, niin että pääsisi kunnolla hyökkäämään. Aina on jotain käynnissä jossain suunnassa, jota pitää olla purkamassa. :D Hauskaa oli...

Sparrin jälkeen otettiin vielä sappinesteet kurkkuun vetämällä perusliikettä minuutti... (yäk) :) Menin vielä alakertaan vetämään kevyen jumpan ja venyttelyt. Sitten Pro Shopista palari ja kotiin. Hyvä päivä..

Ei kommentteja: