sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

#759 BJJ-Klubi

Ajattelin, että tänään klubilla on varmaan hiljaista, kun eilen loppui Lucion leiri. Saavuin varttia vaille paikalle ja meitä oli tasan kaksi, mutta kymmenen minuutin jälkee porukkaa oli taas vähän toista kymmentä. Mainiota. :)

Tänään ohjelmassa oli LegDrag ja Leg-lasson nollaaminen ja siitä legdragiin. Ainakin itselle nämä tuntuivat tänään uppoavan todella hyvin. Ihmettelin hetken yhden tekniikan grippjä, että miksiköhän tämä on videolla näin, mutta El Copo ymmärsi heti, että sillä turvataan selän otto... Mainiota (jo toisen kerran)

Sparrit aloitettiin isolaatio harjoituksella, niin että alla olevan tehtävänä oli vain työntää päämajaa pitävää kaveria jalojen välissä olevalla jalalla kauemmas tehden tilaa (legdragin triggeri päämajassa) ja päällä oleva haki tästä legdrageja.

Seuraavaksi samankaltainen tehtäväsparri, mutta niin että alla oleva haki vain spider guardia ja leglassoja ja päällä oleva vain nollasi leglassoa ja siitä legdragiin.

Lopuksi vapaata guardin ohitusta - pisteet tai lopetus. Kylläpäs oli mukavaa vaikka itse sanonkin. Kiitos taas kaikille, jotka jaksatte käydä. Meillä on hyvä porukka - vaikka muutama vakikasvo olikin jäänyt sohvalle. ;)

Ei kommentteja: