torstai 4. huhtikuuta 2013

#768 BJJ - Jesse

Pidin alkuviikon taukoa jiujitsusta, kun alaselkä on vähän ärtynyt - eli core-jumppaa ja rentoutumista. Tänään sitten Jessen treeneihin ja menin "hölmönä" facebookissa ehdottelemaan Jesselle, että sparrataan tänään jalkalukoilla. Jessen ideasta otettiin mukaan vielä heelhookitkin. :)

Itse treenit käytiin erilaisia guardin ohitusdrillejä ja lopuksi sweeppi single leg halfguardista - hyvää settiä. Sitten pyörin yhden hauskan erän Tuomaksen kanssa, jossa yritin hakea tuota single leg x-guardia ja päädyin kokoajan mitä oudompiin positioihin, joista piti sitten jumpata takaisin guardiin.

Sitten lähdettiin Jessen kanssa ja huhhahhei - meno oli kuin olisi päästänyt Palhareksen huoneelliseen valkovöitä. Heelhookkeja tuli joka suunnasta. Ihan kun ei olisi ikinä paininut. :D Homma meni aivan uusiksi, kun ei osannut varoa heelhookkeja ja niiden puolustus oli olematonta. Nyt alkoi taas uusi tutkimisen kohde. Vedettiin pari erää jalkalukoilla, joissa taputin varmaan 5-6 kertaa per erä ja itse sain yhden calf slicerin single-leg guardista (alla olevan videon tapaan), jonka senkin Jessen vähän niinkuin antoi tehdä. :D

Ei kommentteja: