sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

#774 BJJ-Klubi

Tänään kertailtiin aluksi vähän sidesmash ohitusta ja oikean kulman ottamista ja käytiin läpi tuo viimeviikolla "avoimeksi" jäänyt kysymys halfguardissa hookin nollaamisesta. Lovaton antamat neuvot helpottivat hommaa todella paljon ja tekniikka muuttui "toimivaksi".

Päivän epistola oli deephalfguardin nollaamista, kun ollaan menossa halfguardista ohi. Eli miten peruutetaan side smashiin ja siitä mounttiin. Katsottiin myös miten rykäistään kaverin käsi pois sieltä deephalfguardia kaivelemasta saarelagripillä ja lopuksi heitettiin kaveria monoplatalla suoraan halfguard ohituksesta.

Sparrit lähdettiin halguardista lopetukseen ja Tepon kanssa vedettiin yksi todella hauska noin 20 minuuttinen erä, missä tilanteet vaihtuivat mainiosti ja lopulta sain mursuamalla ezekielin mountista - oli kyllä todella lähellä etten hetkeä ennen jäänyt triangeliin. Hauska sparri.

Tässä päivän treenin sykedata - meitä oli pariton määrä, joten itse drillivaihe meni aika kevyeksi, kun drillailin aina milloin minkin parin kolmantena pyöränä.

PPT Data

Virallisen osuuden jälkeen sparrattiin vielä Samin kanssa yksi noin kymmenminuuttinen erä, jonka lopussa uin suoraan triangelipuolustuksesta käsilukkoon. Doh. :) Tämäkin oli todella hyvä sparri, kun Samilla on hyvin saman "koulukunnan" tyyli painia, joten sain monta hyvää vinkkiä puolustaessani.

Tökkäsin mittarin vielä päälle tähänkin sparriin ja tässä siitä data:

PPT Data

Timo toi paikalle myös vihdoin saapuneet Nordic BJJ Openin mitalit, jotka olivat jääneet jälkitoimitukseen järjestäjän mitalitoimittajan logistiikkasähläysten ansiosta. Noh, nyt oli täällä ja napattiin Tuomaksen kanssa mitalikuva. :)

Ei kommentteja: