torstai 27. kesäkuuta 2013

#801 BJJ - Arte Suave Malaga

Arte Suave Dojon kello kahden harjoitus sopi tänään taas mainiosti aikatauluihin, joten gi takaluukkuun ja menoksi. Saavuin "hoodeille" noin varttia vaille ja parkkipaikan löytäminen kesti noin 20 minuuttia. Eli jos olette menossa tuonne, niin varatkaa hyvin aikaa parkkipaikan etsimiseen. Onneksi treenit alkoivat muutaman minuutin myöhässä. Myöhästyi nolosti vain alku keskusteluista.

Tekniikkana katsottiin guardin avaus minulle uusilla gripeillä. Napattiin kahdella kädelle yhdestä kädestä ja vedettiin pitkälle ristiin yli. Starghtarmattiin tätä ristissä olevaa kättä hihagripillä ja toinen käsi otti kaulusgripin ja lukittiin kyynärpäällä kaverin käsi. Nousiin ristiin vedetyn käden jalka edellä ja tehtiin sama "vääntö" kuin perusavauksessa. Tästä sitten toreando veto taakse ja sitten tuo Buchecha butt flop, mitä ollaan täällä treenattu.

Toisena tekniikkana otettiin tähän omoplata vastauksena ja sitten tehtiin omoplatan puolustus ohittaessa loikkaamalla kaverin yli. Tuttuja juttuja nämä.

Sparrit lähdettiin ensinsuljetusta guardista ja tämähän sopi, kun olen mutustellut ristikuristusta guardista ja sainkin sen haettua. Päältä avasin perus käsiotteella ja siitä sidesmash tai buttflop. Viimeinen erä vapaata. Hyökkäilen guardista kaivoin käsilukko perusteiden tyyliin, kun kaveri nousi ylös ilma postuuraa - eli se 1 2 3 kävely kaverin selästä. Kaveri stackasi sen verran huolella, että säästelin selkää ja palautin guardiin. Siitä Jacare-sweeppi ja mounttiin, jonka jälkeen aika loppui.

Kivaa oli taas....

Ei kommentteja: